Rolunk

We produce great ideas and build new world

Mikbro Kft.

minden, ami vendéglátás

A Mikbro Kft. 2016-ban született azzal a céllal, hogy hasonló profilú vállalkozásban szerzett sok éves szakmai tapasztalatára építve állandó helyszíneken, valamint alkalmi rendezvényeken biztosítson minőségi catering szolgáltatást. Ebbe beletartozik színházak, irodaházak, sport- és rendezvény központok büféinek üzemeltetése, továbbá szabadtéri és beltéri rendezvényekre való kitelepülés is.

Cégünk vezetői immáron 15 éves szakmai múltat tudhatnak maguk mögött, melyet a GG Autobahn Caffe Bt. Színeiben szereztek meg megannyi céges rendezvényen, nagyszabású MLM konferenciákon, valamint autó és egyéb kiállításokon. A komolyabb méretű projectek mellett pedig meghatározó szerepet játszottak az Örkény és a Katona József Színház büféinek, valamint a János-hegyi kilátónál található kávézónak a sikeres működtetésében. Tapasztalatukat a vendéglátói ranglétra teljes megjárásával érték el, belekóstolva és megállva helyüket kiszolgáló személyzeti és immáron magas vezetői pozícióban is.

A másfél évtizedes tanulási és fejlődési korszak lezárásaként és egy újabb megnyitásaként határoztak úgy tulajdonosaink, hogy következő mérfölkőként egy új formációban, saját vállalkozásuk zászlaja alatt kívánják kiszolgálni partnereiket, tartva a tőlük megszokott prémium minőséget.

Szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok minden megrendelői igényt kielégítsenek, legyen szó egy vendéglátóegység üzemeltetéséről, vagy egy rendezvény teljeskörű kiszolgálásáról. Éppen ezért az étkeztetés és büféztetés lebonyolítása és koordinációja mellett, akár kiszervezett személyzettel és eszközökkel is segítjük partnereink rendezvényeinek és kiszolgálóegységeinek sikerét.

FŐBB SZOLGÁLTATÁSAINK

A legtöbb vállalkozás törekszik arra, hogy minden partneri problémára megoldást nyújtson és bátran kommunikálják is magunkról, hogy mindent képesek elvégezni, ezzel megtévesztve a megrendelőt. A MIKBRO politikája az, hogy megtartsa hitelességét és minőségét, mindamellett pedig a lehető legszélesebb körű és egyénre szabott szolgáltatást nyújtsa a megrendelői igényekre szabottan.